• Buitengesloten in het bos

  24 maart 2024

  Met levendige streken en een wervelwind van kleuren probeerde ik de vluchtige emoties van afzondering in de chaos van de natuur vast te leggen. De acrylverf danste op het papier en bracht leven in een figuur die in gedachten verzonken is, omgeven door een wereld die zowel wild als sereen is. Dit werk belichaamt contemplatie en de complexiteit van eenzaamheid; het zal elke ruimte een dynamische energie en een tot nadenken stemmende aanwezigheid geven.

  Lees meer >> | 22 keer bekeken

 • Behoefte aan licht

  23 maart 2024

   

  Voel de diepte. Mensen dragen lichten. Mensen worden lichten. Licht is hoop, opstijgend uit de duisternis in het licht. Social media en media in het algemeen zijn te negatief, het maakt mensen hard. We hebben meer licht nodig.


  Koop dit werk als ondersteuning voor onze strijd met de Belgische justitie >>


  Schaf de doofpot wet af >>

   

  Lees meer >> | 31 keer bekeken

 • Uitgesloten - Geen toegang

  22 maart 2024

  Dit jonge meisje is het kind van de rekening, zoals zovelen. Helaas zit ze gevangen in de kou aan de grens tussen twee landen, buiten in eindeloze bossen met andere medevluchtelingen met hetzelfde lot in de rug. Haar enige troost is het vuur dat brandt, haar verwarmt en haar licht brengt. Een van de vele slachtoffers van gewetenloze tirannen, manipulatoren. Een mensheid zonder scrupules, zonder toekomstperspectief.
  Of, zoals Goya het in zijn tijd zag, 'desastres', de mens die de wereld en zijn medemensen vernietigt, die niet verder kunnen komen dan de dierlijke status. Onze tijd heeft 200 jaar later weinig verbetering gebracht... De wereld is verdeeld, over de mensheid wordt weinig gesproken. Wat als je klem zit tussen de fronten? De bittere conclusie van een hedendaagse realiteit. Dit is een van mijn verzamelde beelden: een 21e-eeuwse herinnering aan de gebeurtenissen van de tijd die mijn visie, waarmee ik werk, onderstreept, gegoten in een verteerbare vorm. Zal er ooit vooruitgang zijn of zal de mensheid zichzelf vernietigen?

  Lees meer >> | 28 keer bekeken

 • Symbool van licht

  20 maart 2024

  Een vrouw die zichzelf zelfverzekerd toont door zichzelf te verlichten. De symboliek is hier erg sterk.


  Steun mij in de strijd tegen het onrecht. Koop dit werk>>

  Lees meer >> | 31 keer bekeken

 • Ik zocht naar voedsel maar vond alleen maar stenen.

  17 maart 2024

  In mijn semi-abstracte schilderij, gemaakt met acrylverf, heb ik het rauwe emotie en de strijd van het leven gevangen. De penseelstreken en kleurenkeuze weerspiegelen de intense zoektocht naar voeding in een onvruchtbare wereld. Dit werk zal een krachtige dynamiek en een diepgaande boodschap aan jouw ruimte toevoegen, en nodigt de kijker uit tot reflectie over doorzettingsvermogen en hoop in tijden van ontbering.

  Lees meer >> | 22 keer bekeken

 • Hongerig kind

  16 maart 2024

   

  In dit stuk heb ik mijn hart gestort in het vastleggen van de diepte van de emotie die resoneert met de intensiteit van de menselijke ervaring. Wervelende penseelstreken van koele blauwe en spierwitte tinten creëren een dynamische achtergrond, die de warmte en kwetsbaarheid van de centrale figuur benadrukt. De combinatie van abstractie en realisme spreekt tot de contrasterende krachten binnen de strijd van het leven. Dit schilderij is een belichaming van veerkracht te midden van chaos en nodigt uit tot reflectie en een diepgaande verbinding in elke ruimte waarin het zich bevindt.

  Lees meer >> | 20 keer bekeken

 • Hades 03

  15 maart 2024

  In dit expressieve stuk heb ik intense emoties gekanaliseerd via semi-abstracte vormen, waarbij ik gebruik maakte van de levendige kracht van acrylverf op papier. Ondergedompeld in de krachtige dans van schaduw en licht, pulseert het kunstwerk met de contrasten van het leven en vertelt het met elke slag een verhaal over verborgen diepten. Het is een visuele symfonie die bedoeld is om uw ruimte te doordrenken met dynamische energie en tot nadenken stemmende schoonheid.

  Lees meer >> | 22 keer bekeken

 • Hades 02

  14 maart 2024

  In deze levendige acrylcreatie ontketende ik een symfonie van emoties op papier, waarmee ik de abstracte maar figuratieve diepten van de onderwereld opriep. Met krachtige penseelstreken en een gedurfd palet probeerde ik de complexe dans tussen schaduw en verlichting vast te leggen, waar vluchtige momenten van heldere warmte zich vermengen met het koele gefluister van de vergetelheid. Dit stuk straalt een dynamische energie uit die belooft elke ruimte te verlevendigen en kijkers uit te nodigen voor een contemplatief verhaal dat ebt en stijgt als de getijden van passie en denken.

  Lees meer >> | 25 keer bekeken

 • Hades 01

  13 maart 2024

  Overal vuur. Mensen verlangen naar het licht, dat hen weer vrijheid zal geven. In de Griekse mythologie is het verhaal anders.
  Waarom gebeurt dit allemaal. Dit werk maakt deel uit van een trilogie.


  Steun mij met de aankoop van dit werk >>


  Hier de blogtekst over de Hades van deze tegenwoordige tijd : de 21e eeuw >>

  Lees meer >> | 24 keer bekeken

 • Oorlogsslachtoffer

  8 maart 2024

  In mijn semi-abstracte schilderij heb ik met acrylverf gewerkt om diepe emoties vast te leggen. De ruwe penseelstreken en contrastrijke kleuren vertellen een verhaal van veerkracht ondanks tegenspoed. Het levendige kleurenpalet weerspiegelt de innerlijke kracht die nodig is om door moeilijke tijden heen te komen. Dit kunstwerk straalt een energieke en hoopvolle sfeer uit die elke ruimte zal verlevendigen. Het herinnert de toeschouwer aan de onverzettelijke menselijke geest.

  Lees meer >> | 20 keer bekeken

 • Meer blogs >>